Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/21/u-kropivnitskomu-rjatuvalniki-navchali-pedagogiv.htm
новини, 21 листопада 2018

У Кропивницькому рятувальники навчали педагогів


20 листопада для працівників комунального закладу «Кіровоградський інститут післядипломної освіти ім. Василя Сухомлинського» було проведене планове навчання з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності за участі фахівців Управління ДСНС в області та навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Кіровоградської області - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Викладач НМЦ висвітлив перед слухачами питання щодо дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру, навчили працівників освіти користуватись первинними засобами пожежогасіння та протигазами.


Крім того, увага присутніх була акцентована на причинах, через які найчастіше стаються пожежі: несправна або перевантажена електромережа, користування несертифікованими побутовими електроприладами, несправності систем індивідуального опалення, необережність під час паління, особливо у нетверезому стані в ліжку.


Завершуючи зустріч, рятувальники відповіли на запитання та роздали усім присутнім тематичні листівки застережного змісту.


               


1332Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: