Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/21/u-kropivnitskii-priihali-zirki-1-1-schob-rozpovisti-pro-novi-mista-inkljuzivnist-ta-detsentralizatsiju.htm
новини, 21 листопада 2018

У Кропивницький приїхали зірки каналу 1+1, щоб розповісти про нові міста та інклюзивність


Сьогодні, 21 листопада до Кропивницького завітали у рамках соціально-освітнього туру «Ті, що вражають» завітали ведучі ТСН каналу 1+1 Юлія Бориско та Святослав Грінчук, зірка серіалу «Школа» Яніна Андрєєва - повідомляє "Кіровоград24". 


«Це вже другий такий тут по Україні. У різні міста приїздять різні групи журналістів та ведучих ТСН, сьогодні ми завітали у Кропивницький, щоб звернути увагу на важливе. Але варто пам’ятати, що майбутнє будь-якого міста залежить від його мешканців», - розповів ведучий ТСН Святослав Грінчук.


Проект реалізовується спільно з посольством Великої Британії в Україні і має на меті надихнути українців на створення сучасних і зручних міст, привернути увагу до проблем людей з інвалідністю, а також більше розповісти про децентралізацію.


Ведуча ТСН Юлія Бориско наголосила на тому, що питання інклюзивності є важливим для будь-яких вікових груп людей, соціальних станів, а також прямо чи ні стосується кожного.


«У мене є бабуся, якій 91 рік, 8 років тому вона змушена була сісти в інвалідний візок. Вона мешкає у Львові, але здебільшого проводить час лише на території будинку. Коли я вирішили відвезти її на прогулянку у центр Львова, то зрозуміла, що про питання доступності до таких простих речей для людей з інвалідністю є дуже актуальним», - розповіла Юлія Бориско


Зірки ТСН зачепили важливі теми, що стосуються кожної громади. Їх тур країною  продовжується.


              

1668Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: