Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/21/poplavskii-koristuetsja-maetkom-i-avto-jaki-ne-deklaruvav.htm
новини, 21 листопада 2018

Поплавський користується маєтком і авто, які не декларував


Народний депутат Михайло Поплавський користується представницькими автівками марки Mercedes-Benz і будинком площею понад 1000 кв. м, не відображеними у його деклараціях - повідомляє УП.


Про це стало відомо під час підготовки розслідування Антона Столярова "ЖК "Ректорський" для програми "Наші гроші з Денисом Бігусом".


Якщо вірити деклараціям депутата і ректора Київського національного університету культури і мистецтв, то він мешкає у скромній 76-метровій квартирі на Позняках. Проте на Instagram-сторінці Поплавського є безліч фото з розкішного заміського будинку.


 


Автор сюжету встановив, що Поплавський мешкає у Бортничах, у двоповерховому будинку площею 1067,6 кв м із власною сауною та озером.


Площа землі під ним – близько півгектара.


 


Одна з цих земельних ділянок перебуває в оренді у проректора Київського національного університету культури і мистецтв Наталії Гайсинюк. Решта ділянок і сам будинок записані на її 71-річного батька Анатолія Капелюшного.


Проте місцеві мешканці підтверджують, що фактичним власником цього майна є саме Михайло Поплавський.


 


Журналісти зафіксували, як вранці звідти виїжджає представницький Mercedes-Benz S500 Long 4Matic (вартістю близько 100 тисяч доларів). Його супроводжує ще один Mercedes-Benz GLS 350.


Обидва авто записані на приватний вищий навчальний заклад "Київський університет культури".


Раніше його бенефіціарами через ТОВ "Укрконцерт" були Михайло Поплавський та його син Олександр, але у 2016 році "співочий ректор" переписав свою частку на Лілію Єременко – заступницю декана Факультету кіно і телебачення Київського національного університету культури і мистецтв

.

Першим "Мерседесом" постійно користується сам Поплавський. Зокрема, саме на ньому він приїздить до університету в компліментарному фільмі 2016 року.


 


І хоча фотографіями цієї машини рясніє Instagram депутата, у деклараціях її нема.


"Усі спроби редакції отримати коментар Михайло Поплавський проігнорував", – пише Bihus.info.


28 листопада Михайлу Поплавському виповниться 69 років. Він не лише понад 20 років очолює університет культури, а й виступає з концертами як співак. Також нардеп написав книгу "Ректор".


Як з'ясувалося, родичі його колег із Верховної Ради змогли придбати квартири у будівлі, збудованій замість гуртожитку й навчальних корпусів Київського національного університету культури і мистецтв.


1919Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Андрюха21 листопада 2018 16:02
0
Так, зрозуміло що Поплавський має гроші, але він їх сам заробив, а всі довкола просто заздрять, а що до декларації - це лиже брудні плітки !
Відповісти
Андрюха21 листопада 2018 16:04
0
Так, зрозуміло що Поплавський має гроші, але він їх сам заробив, а всі довкола просто заздрять, а що до декларації - це лише брудні плітки !
Відповісти
Катя22 листопада 2018 12:14
0
Так він хоча і не ідеальний, проте всього добився сам.Ну подумаєш, у всіх свої таргани в голові.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: