Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/20/dlja-osobovogo-skladu-sluzhbi-porjatunku-provedeno-zanjattja-z-bezpeki-dorozhnogo-ruhu.htm
новини, 20 листопада 2018

Для особового складу Служби порятунку проведено заняття з безпеки дорожнього руху


На Кіровоградщині триває Тиждень безпеки дорожнього руху, в рамках якого передбачено комплекс заходів щодо забезпечення безаварійної експлуатації дорожніх транспортних засобів, попередження випадків загибелі та дорожньо-транспортного травматизму серед співробітників У ДСНС в Кіровоградській області. З огляду на це рятувальники спільно з поліцейськими здійснюють відповідні превентивні заходи - повідомляє Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Сьогодні, 20 листопада, в актовій залі аварійно-рятувального загону спеціального призначення для особового складу Управління ДСНС в області було проведено заняття з безпеки дорожнього руху в осінньо-зимовий період.


Старший інспектор відділу адміністративної практики Управління патрульної поліції в Кіровоградській області старший лейтенант поліції Сергій Притико поінформував рятувальників про основні причини ДТП, відповідальність та наслідки порушень правил дорожнього руху. Крім того, було доведено інформацію щодо змін у Правилах дорожнього руху України та роз’яснено права і обов’язки працівників патрульної поліції.


Також співробітники служби безпеки дорожнього руху Управління детально зупинились на особливостях експлуатації транспортних засобів під час погіршення погодних умов, а медичний працівник розповів про правила надання першої медичної допомоги потерпілим під час ДТП.


Як неодноразово підкреслювалось під час заняття, головна умова безпеки учасників дорожнього руху – знання та дотримання правил дорожнього руху, і, безумовно, повага до водіїв та пішоходів.



1582Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: