Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/16/na-budivnitstvo-dorogi-mikolaiv-kropivnitskii-dajut-miljard-omeljan.htm
новини, 16 листопада 2018

На будівництво дороги Миколаїв-Кропивницький дають мільярд — Омелян


У проекті бюджету на наступний рік передбачено 1 млрд грн на будівництво дороги Миколаїв—Кропивницький. Крім того, з Дорожнього фонду має бути виділено області ще майже мільярд на будівництво доріг обласного та районного значення - інформує ukrinform.ua


Про це сказав міністр інфраструктури України Володимир Омелян у Миколаєві, повідомляє прес-служба міністерства.


“У проекті бюджету на наступний рік передбачено мільярд гривень на дорогу Миколаїв—Кропивницький. Крім того, Дорожній фонд виділить майже мільярд гривень на дороги як обласного, так і державного значення Миколаївської області. Але ви повинні їх зробити — я не можу ремонтувати дороги замість вас. Повинна бути командна робота заради успіху всіх”, — наголосив міністр.


Він зазначив, що урядом України було створено Дорожній фонд та забезпечено фінансування дорожньої галузі, але далі справа за областями.


Як повідомляв Укрінформ, Володимир Омелян раніше заявляв, що 2018 року у дорожню інфраструктуру в Україні інвестували рекордну суму — майже 50 мільярдів гривень.



1154Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: