Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/16/ditinu-sirotu-z-maloviskivskogo-raionu-zabezpechili-vlasnim-zhitlom.htm
новини, 16 листопада 2018

Дитину-сироту з Маловисківського району забезпечили власним житлом


Голова Маловисківської районної державної адміністрації Павло Сорока та голова районної ради Світлана Сосновська вручили документи на право власності житла дитині-сироті Роману Волошину, повідомляє офіційний веб-сайт Маловисківської РДА.


17 листопада 2018 року Роману виповниться 18 років, тому для нього такий дарунок дуже доречний. Керівники району привітали юнака з такою вагомою подією у його житті та побажали, аби у новому житлі все складалося якнайкраще, повідомляється на сайті Кіровоградської ОДА.


«Сьогодні завдячуючи ініціативі Президента України ми маємо унікальну можливість забезпечити власним житлом дітей-сиріт та осіб з їх числа. Отримавши кошти з державного бюджету України ми придбали 7 квартир та ще 9 квартир буде придбано до кінця поточного року. Це свідчить про відповідальність всіх гілок влади, які працюють в країні і на територіях як Маловисківського району, так і Кіровоградської області», - зазначив Павло Сорока.


Присутні висловили сподівання на те, що з отриманням власного житла діти, на долю яких випало чимало випробувань, будуть впевненіше почувати себе та будувати своє майбутнє.


Квартири для дітей-сиріт та особам з їх числа придбані за кошти субвенції з державного бюджету відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 877 від 15.11.2017 року «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа».



1237Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: