Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/15/z-pochatku-roku-porushniki-mitnih-pravil-zbagatili-bjudzhet-na-ponad-1-3-mln-grn.htm
новини, 15 листопада 2018

З початку року порушники митних правил збагатили бюджет на понад 1,3 млн грн


За січень-жовтень цього року Кіровоградською митницею ДФС порушено 292 справи про порушення митних правил на суму 13,8 млн гривень. Крім того, виявлено та направлено 2 повідомлення про ознаки, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення за статтею 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів), повідомляє Кіровоградська митниця ДФС.

  

Безпосередньо Кіровоградською митницею ДФС розглянуто 191 справу про порушення митних правил та накладено штрафів на суму 1,9 млн  гривень. При цьому обласним митникам вдалося стягнути 1 млн 309,8 тис. грн штрафів. 


У той же час до суду направлено 21 справу про порушення митних правил на суму понад 7 млн гривень. За результатами розгляду судом 5 справ про порушення митних правил застосовано конфіскацію безпосередніх предметів правопорушення на суму 120,2 тис. гривень 

   

На підставі аналізу оформлених в митному відношення товарів, у січні-жовтні поточного року митницею підготовлено 26 запитів до митних органів іноземних держав. За результатами опрацювання отриманих відповідей митницею порушено 36 справ про порушення митних правил на загальну суму 6,4 млн гривень.



921Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: