Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/15/u-kropivnitskii-bagatopoverhivtsi-vidbulis-taktichni-navchannja.htm
новини, 15 листопада 2018

У Кропивницькій багатоповерхівці відбулись тактичні навчання (ФОТО)


14 листопада відповідно до плану комплексної перевірки міської ради міста Кропивницький та її виконавчих органів Управлінням ДСНС України у Кіровоградській області з метою встановлення стану реагування на виникнення надзвичайних ситуацій перевірено дії служб взаємодії під час відпрацювання умовної надзвичайної ситуації. Навчання відбувались у недобудованій багатоповерхівці, що не експлуатується, по вул. Жадова в обласному центрі - повідомляє Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


За тактичним задумом, стався вибух в одній із квартир 9-поверхового житлового будинку з послідуючим горінням та руйнацією перекриття між 2-им та 3-ім поверхом. За попередніми даними є 3 загиблих та 10 травмованих.


Після отримання повідомлення до місця вибуху прибули 2 пожежно-рятувальні відділення 1-го Державного пожежно-рятувального загону та оперативна група Кропивницького міськрайвідділу Управління ДСНС України в області. Силами рятувальників здійснено першочергові заходи для рятування людей, матеріальних цінностей та комплекс робіт з локалізації та ліквідації наслідків, які спричинила ця надзвичайна ситуація.


У свою чергу,аварійно-технічна служба газу провела заходи щодо відключення комунікацій будівлі від систем життєзабезпечення. Крім того, за допомогою газоаналізатора проведено відповідні заміри на наявність витоку газової суміші та визначення її концентрації в повітрі.


Також для проведення заходів із аварійно-рятувальних робіт були залучені спеціалізовані служби цивільного захисту: охорони громадського порядку, медична, служба енергетики, зв’язку і оповіщення, інженерна, комунально-технічна та транспортного і технічного забезпечення.


Після завершення навчань відбувся аналіз дій усіх ланок сил та засобів цивільного захисту, що були задіяні до навчань.


                  

1214Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: