Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/15/u-blagovischenskomu-raioni-timchasovoju-zainjatistju-ohopleno-ponad-tri-sotni-bezrobitnih-gromadjan.htm
новини, 15 листопада 2018

У Благовіщенському районі тимчасовою зайнятістю охоплено понад три сотні безробітних громадян


Громадські та інші роботи тимчасового характеру – це ефективна тимчасова зайнятість. Такі роботи вигідні всім. Насамперед, безробітним вони є найбільш доступним шляхом тимчасового вирішення проблеми безробіття, а також подеколи це єдина можливість пережити складний період життя. Більш того, це ще один із реальних шансів працевлаштуватися: багато хто з «тимчасових» працівників», які добре зарекомендували себе, отримали постійну роботу.


Вони є вигідними й роботодавцям, які можуть виконати другорядні, проте невідкладні роботи, не відволікаючи при цьому основний персонал від робочого процесу. Це роботи з благоустрою підвідомчої території, прибирання складських приміщень та підготовки сільськогосподарської техніки до весняно-польових робіт. Крім того, працедавець має можливість придивитися до цих працівників та визначитися щодо їхнього прийняття на постійну роботу.


Як повідомив С. Крива, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Благовіщенської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, організація зазначених робіт сприяє й соціальному розвиткові територіальних громад та вирішенню їх нагальних соціально-економічних проблем. У період проведення цих робіт безробітними здійснюються роботи з благоустрою територій населених пунктів, зон відпочинку, парків та скверів та  інші.


Загалом у поточному році до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 360 безробітних громадян.


889Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: