Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/15/meshkantsjam-kropivnitskogo-nagadali-jak-ne-dopustiti-neschasnih-vipadkiv-u-pobuti-foto-.htm
новини, 15 листопада 2018

Мешканцям Кропивницького нагадали, як не допустити нещасних випадків у побуті (ФОТО)


15 листопада фахівці Управління ДСНС в області, Територіального центру соціального обслуговування Подільського району та знімальна група обласного телеканалу здійснили спільне відпрацювання житлового сектора у мікрорайонах Кущівка та Катранівка обласного центру, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, учасники рейду відвідали оселі людей похилого віку, які становлять групу ризику щодо пожежної безпеки, та поспілкувались з ними про те, як не допустити нещасних випадків у побуті.


Зокрема рятувальники звертали у вагу літніх громадян на необхідність ретельно контролювати роботу систем та приладів опалення, оскільки варто лише раз проігнорувати найменші ознаки несправності газового котла чи електричного обігрівача, як може статись пожежа. Крім того, фахівці Служби порятунку радили громадянам дотримуватись простих правил експлуатації побутової електротехніки, не перевантажувати мережу, не користуватись пошкодженими розетками чи штепсельними вилками, не забувати вимикати прилади перед виходом з дому та перед сном, особливо бути обережними при використанні відкритого джерела вогню тощо. 


Також рятувальники поширили застережні листівки та провели профілактичні бесіди щодо небезпек осінньо-зимового періоду з перехожими різного віку на вулицях цих мікрорайонів. 


               



993Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: