Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/15/dorozhniki-pratsjuvali-vsju-nich-i-zabezpechili-proizd-dorogami-kirovogradschini.htm
новини, 15 листопада 2018

Дорожники працювали всю ніч і забезпечили проїзд дорогами Кіровоградщини


Відучора на Кіровоградщині сніжить. Протягом ночі усі районні підрозділи ДП «Кіровоградський облавтодор» працювали на подоланні зимової швидкості.


За інформацією,на дорогах були задіяні 46 одиниць техніки та механізмів, які обслуговували 52 працівників. За звітний період, з 16.30 до 05.30 використали 768 тонн посипної суміші та 10 тонн технічної солі - повідомляє Прес-служба САД у Кіровоградській області .


Покриття переважно мокре, місцями утворюється ожеледиця.


Короткочасне ускладнення проїзду виникло вчора ввечері на дорозі М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, між Новоархангельском та Смоліно в районі села П’ятихатки та було оперативно ліквідовано. На разі за всіма напрямки дороги оброблені.


Нагадаємо, Служба автомобільних доріг працює в посиленому режимі в умовах погіршення погоди. У разі виникнення ускладнень з проїздом, повідомляйте диспетчера Служби, вказавши назву дороги, ускладнену ділянку та найближчий населений пункт для миттєвого реагування.


Телефон: 068 664 64 22 (цілодобово).


            

1081Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: