Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/15/-opora-pomitila-oznaki-chornogo-piaru-v-zmi-kirovogradschini-foto-.htm
новини, 15 листопада 2018

"ОПОРА" помітила ознаки "чорного піару" в ЗМІ Кіровоградщини (ФОТО)


У друкованих ЗМІ Кіровоградщини з’явилася низка публікацій, які можуть мати ознаки «чорного піару». Матеріали критикують двох потенційних кандидатів на пост президента України. Про це повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.


З початку листопада матеріали, що можуть мати ознаки «чорного піару», були розміщені у трьох газетах Кіровоградської області – «Діалог», «Сільське життя плюс», «21-й канал». Критика спрямована проти двох потенційних кандидатів на пост президента України – Юлії Тимошенко та Анатолія Гриценка.


Зокрема, в газетних статтях про Юлію Тимошенко пишуть про її зустріч із «каталонським сепаратистом» та газовий борг часів її прем’єрства.


У свою чергу, Анатолія Гриценка в газетних статтях звинувачують у знищенні армії, відпочинку закордоном під час Революції гідності, співпраці з представниками Партії регіонів.


Цікаво, що в газеті «Діалог» розмістили на одному розвороті позитивний матеріал про Юлію Тимошенко та статтю, що може мати ознаки «чорного піару».


За словами радниці з юридичних питань Громадянської мережі ОПОРА Ольги Коцюруби, агітація – це не лише розповсюдження закликів голосувати за когось, але й проти когось. «У даному випадку наявні ознаки дочасної прихованої агітації, яка може спонукати виборців голосувати проти майбутньої кандидатки», – зазначила вона.


   



1330Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

марія15 листопада 2018 15:18
0
Взагалі то Ю.Тимошенко потрібно виписати премію,а не Коболєву,голові Нафтогазу.Дякуючи її Договору виграли суд в Стокгольмі.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: