Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/14/zhurnalisti-ta-aktivisti-kirovogradschini-hochut-ob-ednatisja-zadlja-vlasnoi-bezpeki.htm
новини, 14 листопада 2018

Журналісти та активісти Кіровоградщини хочуть об'єднатися задля власної безпеки


Сьогодні, 14 листопада, у Прес-клубі міста Кропивницького відбулася прес-конференція на тему: "Громадська активність під прицілом" - повідомляє "Кіровоград24".


За останній рік нараховується близько 50 нападів на журналістів та громадських активістів. Точне число визначити майже неможливо, тому що Міністерство внутрішнії справ  не виділяє їх із загального числа злочинів.


"Ніхто й не міг подумати раніше, що потрібно шукати захисту тим людям, які намагаються змінити свою країну. Останній резонансний випадок, коли громадська активістка померла зі словами, що вона гине за свою активність. Так продовжуватися не може, тому ми вирішили створити громадський захист для журналістів та активістів у нашому регіоні" - розповіла Алла Волошина - голова КОО ВГО "Асоціація сприяння самоорганізації населення".


КГО ВГО "Асоціація сприяння самоорганізації населення" виступила з ініціативою об'єднати журналістів та громадських активістів, які працюють у Кропивницькому та Кіровоградській області. Робота проводитиметься у спрівпраці з поліцією.


"Те, що зараз відбувається є недопустимим. Ті, хто працює на благо суспільства та держави, не повинен боятися за своє життя і здоров'я. Ми переконані, що тільки разом зможемо зменшити ризик розправ із нами", - зазначила Тетяна  Бородіна  - волонтер Благодійної організації Благодійного фонду "Кіровоград волонтерський".


Відслідковувати діяльність громадського захисту можна буде на каналах у ютуб та фейсбук ("Громадська активність під прицілом"), а також за гештехом #громадська_активність_під_прицілом, за яким можна ділитися своїми історіямі


За додатковою інформацією звертатися до Алли Волошиної за телефоном: 067-611-23-00.


1578Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: