Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/14/kirovogradska-filija-suspilnogo-znaiomit-ditei-iz-robotoju-media-zseredini.htm
новини, 14 листопада 2018

Кіровоградська філія Суспільного знайомить дітей із роботою медіа зсередини


Кіровоградська філія Суспільного активно співпрацює зі школами й дитячими творчими гуртками, знайомить дітей із роботою радіо й телебачення зсередини. На екскурсіях, лекціях і майстер-класах школярі отримують змогу долучитися до процесу зйомок і побачити, як знімають телевізійні живі ефіри та записують радіоефіри - повідомляє suspilne.media


"Ми із задоволенням проводимо екскурсії, спілкуємося про стандарти журналістики, розповідаємо про наш контент усім охочим. Але особливу цікавість до телевізійної справи мають діти, — розповіла менеджерка Кіровоградської філії Суспільного Олена Роміцина. — У регіоні є кілька дитячих осередків, які навчають телевізійній справі й акторській майстерності. Саме в таких творчих школах і формується інтерес до професії журналіста. Ми розпочали співпрацю філії з дитячими творчими та загальноосвітніми закладами, вже зустріли в нас у філії десятки дитячих "делегацій". У нас побували учасники бойових дій разом із дітьми, діти зі школи-інтернату, загальноосвітніх закладів, влітку чато приїздили вихованці таборів відпочинку".



Що таке Суспільне мовлення, як брати інтерв’ю, як поставити запитання, що таке стендап, чи вчить ведучий весь текст напам’ять — ці питання дітей цікавлять завжди. У Кіровоградській філії Суспільного їм готові не тільки відповісти, а й дати можливість попрактикуватись у журналістській майстерності.


"Нещодавно на базі філії дитячий кіножурнал "Байки" та імідж-центр "Ольга" знімали короткометражне кіно. Ми попрацювали з юними акторами, поділилися журналістським досвідом роботи, дали поради щодо екранного та сценічного мовлення, внесли зміни в сценарій. Тож де-факто у нас у філії розпочав роботу дитячий телевізійний хаб (Kids TV Hub)", — розповіла менеджерка Кіровоградської філії Суспільного Олена Роміцина.


Робота з дітьми — це робота, спрямована на розвиток суспільного мовлення в регіоні, переконана менеджерка філії.



"Наступним етапом розвитку регіонального мовлення буде розширення власного виробництва відповідно до потреб регіону. Кіровоградська філія завжди створювала якісні пізнавальні та дитячі програми. Я переконана, що ми готові урізноманітнити контент", — зазначила Олена Роміцина.


Кіровоградська філія Суспільного відкрита для всіх охочих, які прагнуть ознайомитись із сьогоденням Суспільного мовника в регіоні. Щоб записатись на екскурсію або майстер-клас, телефонуйте за номером (0522) 24 14 60.


1005Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: