Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/12/viiskovi-komisariati-budut-reformovani-i-pid-chas-perehodu-zhodna-ljudina-ne-bude-zvilnena.htm
новини, 12 листопада 2018

Військові комісаріати будуть реформовані і під час переходу жодна людина не буде звільнена


9 листопада в приміщенні Кіровоградського обласного комісаріату відбувся брифінг під час якого, керівники військового комісаріату розповіли про реформування військових комісаріатів у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки - повідомляє сайт "Кіровоград24".


"Створення тереторіального центру комплектування та соціальної підтримки на базі військового комісаріату - це не просто зміна вивіски. Це системна робота, яка передбачає більш широкий спектр послуг для населення починаючи з призову на строкову військову службу, закінчуючи звільненням з військової служби. Преорітетними завданнями буде оборонна робота, комплектування особовим складом в мирний та військовий час, та ведення територіальної оборони, соціальна підтримка та юридична допомога у воєнній сфері. Під час переходу жодна людина не буде звільнена. ", - повідомив Олег Молчанов , заступник військового комісара Кіровоградського обласного військового комісаріату.


Повний перехід військових комісаріатів у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки планується на 2020 рік.



1231Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: