Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/12/prokuraturoju-skerovano-do-sudu-obvinuvalnii-akt-vidnosno-pratsivnika-politsii-vikritogo-na-habari.htm
новини, 12 листопада 2018

Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно працівника поліції, викритого на хабарі


Прокуратурою Кіровоградської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадження за фактом вимагання 20 тисяч доларів США неправомірної вигоди працівником управління захисту економіки в Кіровоградській області за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, та опір працівникові правоохоронного органу під час затримання - повідомляє Прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Обвинувальний акт відносно правоохоронця скерована на розгляд суду за ч.2 ст.369-2 (зловживання впливом) та ч.2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) Кримінального кодексу України.


Нагадаємо, старшого оперуповноваженого управління захисту економіки області було викрито на хабарі 5 травня 2018 року. Затримали його після передачі посереднику частини неправомірної вигоди. Грошові кошти обвинувачений вимагав від керівника одного з фермерських господарств за не притягнення останнього до кримінальної відповідальності.



958Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: