Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/12/na-kirovogradschini-potribni-ponad-20-kontroleriv-energonagljadu.htm
новини, 12 листопада 2018

На Кіровоградщині потрібні понад 20 контролерів енергонагляду


ПраТ «Кіровоградобленерго» потрібні контролери з  енергонагляду. Розмір заробітної плати: від 4500 грн. - повідоомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості


Завдання та обов’язки. Обслуговує споживачів електроенергії. Контролює стан і роботу приладів обліку. Виявляє випадки безоблікового користування енергією. Здійснює розрахунки за умови порушення обліку енергії, знімає показання електролічильників. Забезпечує своєчасну сплату рахунків споживачами, вручає споживачам попередження про сплату. 


Повинен знати: принцип роботи й правила експлуатації електролічильників і вимірювальних трансформаторів; схеми ввімкнення електролічильників; допустимі похибки електролічильників; розрахункові коефіцієнти; елементарні знання про електроустановки, що обслуговуються та ін.


Кваліфікаційні вимоги. Базова загальна середня освіта або початкова загальна освіта та професійна підготовка на виробництві, без вимог до стажу роботи.


Робота пов’язана з довготривалою ходою поверхами багатоповерхівок іприватним сектором Кіровоградської області.


За додатковою інформацією звертатись за адресою: м. Кропивницький, вул. Є.Маланюка, 15, Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості.



961Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: