Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/09/zafiksovano-porushennja-teplovogo-rezhimu-v-osvitnih-ta-likuvalnih-zakladah-kirovogradschini.htm
новини, 9 листопада 2018

Зафіксовано порушення теплового режиму в освітніх та лікувальних закладах Кіровоградщини


За оперативною інформацією міських та районних управлінь, відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області станом на 9 листопада поточного року зафіксовано порушення повітряно-теплового режиму в освітніх та лікувальних закладах. Без опалення у м. Кропивницькому залишились 8 ДНЗ, 5 ЗНЗ, 2 ПТУ, 3 лікувально-профілактичні заклади (через пориви) та Центральноукраїнський національний технічний університет; у Знам’янському районі - 1 ДНЗ (знаходиться на території військового містечка, не укладено договір на закупівлю природного газу) - інформує прес-служба ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


Напруженою є ситуація з централізованим опаленням у м. Світловодську. Через значну заборгованість перед теплопостачальником СП ТОВ «Світловодськпобут» відсутнє тепло в гуртожитку КП «Добробут» по вул. Героїв України, 67. Наразі 215 мешканців гуртожитку не мерзнуть лише завдяки електрообігрівачам. Загроза відключення опалення в цій будівлі виникла в 2017 році, з того часу проблема не розв’язана, внаслідок чого СП ТОВ «Світловодськпобут» не розпочинає опалення гуртожитку. Також виникла загроза припинення централізованого опалення міста через відсутність затвердженого виконавчим комітетом нового тарифу на постачання теплової енергії. 12.11.2018 року працівники СП ТОВ «Світловодськпобут» планують не виходити на роботу в зв’язку з невиплатою заробітної плати. Вирішення цих питань залишається на контролі міської влади.


Учні 6 загальноосвітніх навчальних закладів у Новгородківському та Устинівському районах, Новомиргородської спеціальної школи-інтернату протягом тижня перебували на канікулах, заклади не опалювалися.


У зв’язку з заміною котлів з 06.11.2018 року на 7 днів припинено навчальний процес у Липнязькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Добровеличківського району.


Порушення повітряно-теплового режиму зафіксовано у м. Кропивницькому: в 9 ДНЗ температура сягає +17-18°С при нормативній +20-23°С. У Знам’янському районі також виявлено невідповідність: у Знам’янській міській лікарні ім. А.В.Лисенка температура сягає +19-21°С при нормативній +20-25°С; у ДНЗ «Світлячок» Богданівської сільської ради температурний показник дорівнює +13°С при нормативному +20-23°С). В 12 амбулаторіях та 20 фельдшерсько-акушерських пунктах опалення розпочато 08.11.2018 року.


У зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації щодо захворюваності дітей на грип та ГРВІ 07.11.2018 року введено обмежувальні заходи у загальноосвітніх навчальних закладах м. Олександрії (6 класів НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 9 - спеціалізована школа», один клас НВК «Олександрійський колегіум - спеціалізована школа»).


Також у навчально-виховному комплексі «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей» 21 % учнів відсутні з причини захворюваності на ГРВІ. У зв’язку з цим навчально-виховний процес в закладі рекомендовано призупинити.



896Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: