Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/09/v-oleksandrii-grabizhniki-b-jut-sklo-i-kradut-groshi.htm
новини, 9 листопада 2018

В Олександрії грабіжники б'ють скло і крадуть гроші


34-річного жителя села Звенигородка пограбували невідомі. Вони розбили скло автівки та викрали звідти $3000 і 16,4 тисячі гривень. Про це повідомляють “Олександрійські новини”.


“За даним фактом порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.”, —  прокоментував подію у селі Звенигородка, яке входить територіально у межі міста Олександрії, начальник сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Сергій Козловський.


Згадана стаття Кримінального кодексу говорить про відповідальність за таємне викрадення чужого майна (крадіжку). Мова йде про штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.




696Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: