Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/09/u-teatri-kropivnitskogo-vidbudetsja-literaturnii-vechir-pismennitsi-iren-rozdobudko-ta-barda-igorja-zhuka.htm
новини, 9 листопада 2018

У театрі Кропивницького відбудеться літературний вечір письменниці Ірен Роздобудько та барда Ігоря Жука


У четвер, 29 листопада о 18:00 в Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького (м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 4) відбудеться літературний вечір письменниці Ірен Роздобудько та барда Ігоря Жука. На цьому вечері письменниця презентує свою нову книгу "Прилетіла ластівочка" .


Нова книга Ірен Роздобудько "Прилетіла ластівочка" розповідає про видатного українського композитора – справжнього автора різдвяної пісні, відомої в світі під назвою Carol of the Bells.
Вперше твір, який називається «Щедрик», написаний українським композитором Миколою Леонтовичем, був виконаний у 1916 році в Києві. Після російської революції 1917 року Україна заявила про свою Незалежність, але зазнала поразки у війні з більшовицькою Росією, і в Україні надовго запанувала радянська влада. У 1921 році композитора Леонтовича вбили чекісти у будинку його батька за загадкових обставин.



Авторка роману «Прилетіла ластівочка» запрошує читача дізнатися правду про знамениту мелодію і висуває художню версію загадкового вбивства геніального українського композитора. Оскільки роман написано на основі сценарію до повнометражного фільму, то, можливо, незабаром ми ще побачимо й фільм!


Про це та про інше ви зможете запитати пані Ірен за допомогою записок із зали, тож прихопіть із собою записничок та ручку!


Разом з Ірен на сцені виступить бард Ігор Жук, поет, музикант і виконавець власних пісень! Очікується дуже цікавий творчий літературно-музичний вечір!


Таке не можна пропустити!


Вартість: 60 грн.


Квитки за тел.: 066 81 99 576

1219Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: