Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/09/na-kirovogradschini-prodovzhuetsja-remont-dorogi-na-mikolaiv.htm
новини, 9 листопада 2018

На Кіровоградщині продовжується ремонт дороги на Миколаїв


Одразу на двох відрізках (км 84+400 – 89+400 та км 89+400 – 94+100) дороги Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв в районі селища Компаніївка підрядники ведуть ремонт - повідомляє Прес-служба САД у Кіровоградській області .


За словами провідного інженера Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Володимира Міщенко, який курує даний об’єкт ремонту, до кінця листопада планують встигнути влаштувати не тільки вирівнюючий, а й верхній шар асфальтобетону.


  • Сподіваємося, погода допоможе нам втілити всі плани в життя. Кошти, за які зараз  працюємо на даних відрізках, ми отримали лише у жовтні як додаткове фінансування, тож часу залишається не так багато, - пояснює Володимир Олексійович. – Підрядники вже влаштували вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону і до кінця місяця планують завершити влаштування ЩМА. Крім того, триває регенерація конструктивних шарів на майже 5 км.

За ходом ремонту весь час пильно слідкують співробітники лабораторії  Служби – вимірюють температуру асфальтобетону, рівність і товщину шару, оскільки якість – основний критерій в роботі.


Нагадаємо, дорожники Кіровоградщини достроково виконали річний план по поточному середньому ремонту, тож отримали додатково 50 мільйонів гривень на продовження робіт на державній дорозі Н-14. Без додаткового фінансування вже відремонтували більше 15 км дороги, в роботі зараз ще 4,9 км. На відрізку км 94+300 повністю виконали роботи з регенерації конструктивних шарів та влаштування вирівнюючого шару, а сьогодні почали влаштування верхнього шару ЩМА. Наступного ж року дорожники планують осилити ще 13 км, сполучивши якісним покриттям Кропивницький та Бобринець.


  


1191Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: