Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/09/na-kirovogradschini-antiukrainskogo-internet-agitatora-zasudili-do-4-5-rokiv-uv-jaznennja.htm
новини, 9 листопада 2018

На Кіровоградщині антиукраїнського Інтернет-агітатора засудили до 4,5 років ув’язнення


За матеріалами Служби безпеки України Олександрійський районний суд Кіровоградської області засудив до позбавлення волі антиукраїнського Інтернет-агітатора.


Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Кіровоградщини у 2015 році поширював матеріали антиукраїнського характеру, пропагував сепаратизм та закликав вступати в ряди так званої «Новоросії». Під час обшуку місця проживання зловмисника правоохоронцями було вилучено листівки та прапор «Новоросії». За вказані дії мешканця Кіровоградської області було засуджено до чотирьох років позбавлення волі з іспитовим строком три роки - повідомила Марина Яковенко, прес-секретар УСБУ в Кіровоградській області


На початку 2017 року, користуючись правами адміністратора спільноти соціальної мережі «ВКонтакте» під назвою «Елисаверград – Кировоград – Новороссия», зловмисник не відмовився від своїх намірів та продовжив здійснювати антиукраїнську інформаційну діяльність. 


Співробітники СБУ вдруге затримали сепаратиста та вилучили комп’ютерну техніку, через яку він закликав мешканців центральних областей України організовувати масові заворушення та збройні протистояння з правоохоронними органами.


Судякий відбувся 11.10 2018 визнав чоловіка винним у скоєнні злочину передбаченого ч. 3 ст.109 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді чотирьох з половиною років позбавлення волі.  Сьогодні вирок набув законної сили.

831Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: