Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/09/jak-studentam-dodatkovo-otrimuvati-maizhe-2500-grn-na-misjats.htm
новини, 9 листопада 2018

Як студентам додатково отримувати майже 2500 грн на місяць


Після того, як законодавство України урізало кількість стипендій більш ніж удвічі, для багатьох питання додаткових коштів стало досить гострим. Хто зі студентів, які вважають себе активними та розумними,  не хотів би отримувати стипендію у розмірі майже 2500 грн на місяць, отримати крутий досвід та знайомства?  Сайт "Кіровоград 24" розкаже, як це зробити.


Існує стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука – перша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді.


Ця програма має на меті сприяння формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Фонд відбирає найталановитіших студентів України та надає фінансову підтримку для продовження освіти та реалізації проектів.


Стипедіатка цієї програми з Кропивницького Летиція Курята розповіла усім, кого це цікавило про особливості програми, вимоги та можливості.


"Насправді, фонд шукає не просто розумних людей, а, перш за все, активних, які зможуть не лише сформувати ідею, а й втілити її в життя. Я протягом усіх турів конкурсу боялася, що далі не пройду, а опиналася у 100 найкращих та посіла 14 місце. Тож, не бійтеся та обов'язково пробуйте", - розповіла Летиція Курята.


Для участі у конкурсі необхідно подати роботу на визначену учасником тему та мотивацийний лист. Брати участь можуть студенти починаючи з 3 курсу та вікові обмеження становлять 35 років.


Прийом та реєстрація документів студентів проходить від 17 жовтня до 30 листопада.


Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися тут https://zavtra.in.ua/competition/.


1401Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: