Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/09/-fokstrot-i-privat24-rozpochali-prodazh-podarunkovih-kartok.htm
новини, 9 листопада 2018

«Фокстрот» і Приват24 розпочали продаж подарункових карток


З 30 жовтня оформити електронну подарункову картку номіналом від 100 до 1 000 грн можна в мобільній та у веб-версії Приват24 в розділі «Усі послуги» –> «Торговий центр» –>  «Подарункові картки». Після купівлі сертифікат можна надіслати безпосередньо на електронну пошту одержувача, роздрукувати або подарувати в електронному вигляді. Такий корисний подарунок діє на онлайн- та офлайн-купівлі в усій мережі «Фокстрот» - повідомляє Анжела Дзінзюра, прес-служба ПриватБанку у Кіровоградській області.



«Наше завдання – зробити купівлі у «Фокстрот» комфортними та збільшити кількість лояльних до бренда покупців, а партнерство з Приват24 сприяє його вирішенню, – коментує виконавчий директор «Фокстрот» В’ячеслав Поврозник. – Сервісні продукти, розроблені спільно з Приват24, підвищують ефективність комунікації з клієнтами, зміцнюють їхню прихильність. У майбутньому це дозволить мільйонам клієнтів банку отримувати привілеї від «Фокстрот», не виходячи з онлайн-банку».



Подарункова картка «Фокстрот» діє без обмежень у понад 160 роздрібних магазинах «Фокстрот. Техніка для дому» по всій території України.


1402Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: