Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/08/u-kropivnitskomu-rozshukujut-viiskovosluzhbovtsja-oleksandra-ribalka.htm
новини, 8 листопада 2018

У Кропивницькому розшукують військовослужбовця Олександра Рибалка (ФОТО)



Про те, що чоловік військовослужбовець за контрактом Олександр Рибалка, який приїхав у Кропивницький до знайомих у відпустку зник 3 листопада написала в соціальній мережі фейсбук громадська діячка Оксана Червоная: "Ми з вами живемо в невеликому місті. У Кропивницькому всі знають один одного, або знають когось, хто вас знає.


Подивіться, будь ласка, на ці фотографії, можливо ви бачили цю людину? Рибалка Олександр Анатолійович, 24.11.1987 р.н., проживає в Запоріжжі, військовослужбовець за контрактом. Майже нікого не знає в нашому місті. Знаходився тут у відпустці, зупинився у своїх знайомих на вул. Короленка (р-н Новомиколаївка).


Пішов з дому, де зупинився, 3 листопада. Додому не повернувся, декілька разів телефонував, сказав, що він не в порядку, не міг пояснити, де знаходиться. Телефон його постійно вимкнений.


Заява до поліції написана, встановлено, що телефонував він з району Озерної Балки.


Подивіться, раптом, хтось з вас бачив цю людину? Можливо, дійсно потрапив у біду, бо завжди можна відмахнутися та сказати "запив", "наркоман", "загуляв".


Будемо вдячні за будь-яку інформацію, пишіть в коментарях, в приват, або  телефонуйте 102 (поліція)  або +380 66 08 63 693 (Тетяна)".


Сьогодні, 9 листопада Оксана Червоная (Oksana Chervonaya) повідомила гарну новину - Рибалка Олександр знайшовся.


       

1750Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: