Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/08/na-kirovogradschini-trivajut-remontni-roboti-budivel-pozhezhno-rjatuvalnih-chastin.htm
новини, 8 листопада 2018

На Кіровоградщині тривають ремонтні роботи будівель пожежно-рятувальних частин


Створення та підтримання належних умов праці рятувальників та функціонування підрозділів пожежно-рятувальної служби, виконання ними завдань за призначенням на високому професійному рівні, зміцнення матеріально-технічної бази гарнізону завжди було одним з пріоритетних завдань керівництва Служби порятунку Кіровоградщини - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Відповідно до доручення начальника Управління ДСНС у Кіровоградській області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка були розроблені та затверджені плани проведення ремонтно-будівельних робіт підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС в області.


Наразі продовжуються роботи по облаштуванню пожежних частин. Так, в будівлі  22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Устинівка вже виконано утеплення фасаду та тривають оздоблювальні роботи зовнішніх стін. Завершити ремонтні роботи фасаду підрозділу планується до кінця листопада.


            

1345Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: