Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 листопада 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/11/01/deputatska-komisija-pogodila-proekt-rishennja-pro-obmezhennja-prodazhu-vnochi-alkogolju-u-kropivnitskomu.htm
новини, 1 листопада 2018

Депутатська комісія погодила проект рішення про обмеження продажу вночі алкоголю у Кропивницькому


У середу, 31 жовтня, у міській раді Кропивницького відбулося чергове засідання постійної депутатської комісії  з питань архітектури, будівництва, реклами, земельних відносин та охорони навколишнього середовища - повідомляє сайт МРК.


Під час засідання члени комісії  опрацювали 25 основних питань порядку денного і додаткові. Крім того, на комісію запросили заявників, до яких на попередніх засіданнях були зауваження чи запитання. Вони отримали можливість надати пояснення.


Члени комісії також погодили регуляторний акт "Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб'єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) у визначений час доби в межах міста Кропивницького", яким буде заборонено продаж алкогольних напоїв в межах міста із 22:00 до 8:00 та запропоновані зміни до рішення міської ради  "Про затвердження Програми розвитку та збереження зелених насаджень у місті Кропивницькому на 2018-2021 роки".


1670Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: