Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/30/remont-dorogi-na-mikolaiv-prodovzhuetsja-foto-.htm
новини, 30 жовтня 2018

Ремонт дороги на Миколаїв продовжується (ФОТО)


Виконання ремонту на дорозі Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв продовжується. За рахунок додаткових бюджетних коштів, що Уряд виділив Кіровоградщині, Служба автомобільних робіт проводить поточний середній ремонт ще на 5 км дороги - повідомляє Прес-служба САД у Кіровоградській області.


Як триває влаштування вирівнюю чого шару та чи встигнуть завершити роботи до кінця сезону перевірив голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко. Разом з журналістами вони поспілкувалися з начальником Служби Вадимом Коюденко та робітниками підприємства-підрядника.


  • Заплановані на цьогорічний ремонт дороги Н-14 166 мільйонів гривень ми використали, і зробили це не тільки якісно, але й оперативно. Зважаючи на хороші показники, Уряд виділив нам додатково 50 мільйонів, тож до кінця сезону ми відремонтуємо ще 5 км дороги на Миколаїв, - зазначає Вадим Коюденко. – Наступного року якісним ремонтом маємо охопити відрізок аж до Бобринця, тож в межах Кіровоградської області ця дорога до кінця наступного року буде рівною та безпечною.


Загалом в роботі знаходяться дві ділянки – км 70+400-84+400 та км 84+400 – 103+000, на ремонт яких будуть використані 216,3 млн грн.


Проектами передбачений комплекс робіт, що включають виконання регенерації, влаштування вирівнюючого шару крупнозернистого асфальтобетону та верхній шар ЩМА-20. Крім того, обов’язково будуть виконані заходи з безпеки руху – розмітка, знаки, влаштування узбіч.


Нагадаємо, відповідно до умов договору  підрядник дає 10 років гарантії, звісно, якщо будуть витримані норми вагових навантажень.



                     

1763Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Валерий30 жовтня 2018 13:08
0
А что с фотками?
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: