Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/23/z-pochatku-roku-ponad-p-jat-tisjach-bezrobitnih-kirovogradschini-zdobuli-novu-osvitu.htm
новини, 23 жовтня 2018

З початку року понад п'ять тисяч безробітних Кіровоградщини здобули нову освіту


З метою забезпечення професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців, у січні-вересні 2018 року за сприяння служби зайнятості області 5,1 тис. безробітних проходили професійне навчання. Зокрема, кількість безробітних, які навчалися у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості становила 108 осіб. Професії, які здобули безробітні, це електрогазозварник, тракторист, перукар, бармен, кравець, токар, касир торгівельного залу, манікюрник, кухар тощо.


Протягом січня-вересня 2018 року кількість осіб, охоплених профорієнтаційними послугами становила 81,5 тис. осіб, у т.ч. 32,1 тис. осіб, які мали статус зареєстрованого безробітного. Також профорієнтаційними послугами було охоплено 32,8 тис. осіб, що навчаються у навчальних закладах різних типів, з них учні загальноосвітніх шкіл становили майже 27,3 тис. осіб, повідомляє відділ аналітики та статистики Кіровоградського обласного центру зайнятості.


     


729Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: