Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/23/v-oleksandrii-prezentuvali-vakansii-nimetskoi-kompanii-foto-.htm
новини, 23 жовтня 2018

В Олександрії презентували вакансії німецької компанії (ФОТО)


Днями, в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості відбулася презентація роботодавця. Для громадян, які шукають роботу, про свою компанію розповіли представникинімецької фірми «Бадер Україна».


Компанія є лідером у виготовленні шкіряних автомобільних чохлів для салонів преміум-класу автобрендів AUDI та BMW і наразі потребує працівників за професією «швачка».


Менеджер з підбору персоналузазначив, що підприємство гарантує легальне працевлаштування, вчасно виплачену офіційну заробітну плату (перший місяць 5800, далі від 9000 грн і більше).

 

Іногородні працівники забезпечуються житлом, безкоштовним перевезенням на підприємство та у зворотному напрямку.


Протягом дня фахівець з підбору персоналу «Бадер Україна», провів у індивідуальному порядку співбесіди з близько 20 безробітними.


Як повідомила Наталія Фоміна, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Олександрійського міськрайонного центрі зайнятості, презентація дозволила шукачам роботи ближче ознайомитися з діяльністю підприємства, отримати відповіді на питання, що їх цікавили та надала можливість оперативно вирішити проблему працевлаштування.


Такі зустрічі сприяють досягненню спільної мети, а саме: роботодавець має можливість підібрати необхідні кадри, а безробітний – вирішити питання працевлаштування.



683Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: