Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/23/u-subotu-v-kropivnitskomu-vidbudetsja-aktsija-protestu-proti-pidnjattja-tsin-na-gaz.htm
новини, 23 жовтня 2018

У суботу в Кропивницькому відбудеться акція протесту проти підняття цін на газ



Сьогодні, 23 жовтня, у приміщенні Прес-клубу міста Кропивницького відбулася спільна прес-конференція депутатів в міській та районній радах міста Кропивницького Олександра Цертія, Романа Колісниченка та Дмитра Голуба з приводу обговорення необґрунтованого підвищення урядом України ціни на газ для населення з 1 листопада 2018 року - повідомляє кореспондентка сайту "Кіровоград24".


Згідно постанови Кабміну ціна газу з 1 листопада становитиме 8,55 грн за куб. метр. Тобто, його ціна збільшена на 23,5%.


«Збільшення ціни на газ - ще один крок до зубожіння українського народу. Окрім того, підвищення ціни є необґрунтованою, тому що собівартість куб. метра газу становить 2.93 грн», - зазначив Олександр Цертій, депутат міської ради Кропивницького.


За підрахунками посадовця, оплата за опалення двокімнатної квартири становитиме приблизно 3 тисячі гривень.


У суботу,  27 жовтня, о 12:00  на площі біля міської ради Кропивницького відбудеться мирна акція протесту, яка матиме на меті закликати президента України відмінити наказ про підвищення ціни на газ.


1302Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: