Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/23/u-kropivnitskomu-odin-inozemets-pobiv-ta-pograbuvav-inshogo-pogrozhujuchi-pistoletom-foto-.htm
новини, 23 жовтня 2018

У Кропивницькому один іноземець побив та пограбував іншого, погрожуючи пістолетом (ФОТО)


Іноземцю, який вчинив розбійний напад у Кропивницькому, повідомили підозру. Нападником виявився 20-річний громадянин іншої держави, студент одного з місцевих вишів. Поліцейськими встановлено, що у кафе між двома іноземцями виникла конфліктна ситуація. Під час з’ясування стосунків, уже на вулиці біля закладу відпочинку, один із них застосував фізичну силу та, погрожуючи пістолетом, заволодів особистими речами іншого.


«21-річний потерпілий одразу ж повідомив про вчинення стосовно нього злочину до відділу поліції. За вказаними прикметами місцезнаходження нападника було встановлено. Особу затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. В автомобілі громадянина правоохоронці виявили та вилучили речові докази кримінального правопорушення та знаряддя злочину», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.


Затриманому повідомлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до від семи до десяти років, повідомляє Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області.


   


870Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: