Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/23/rjatuvalniki-provodjat-u-doshkilnih-navchalnih-zakladah-rozvivajuchi-igri-zmagannja-foto-.htm
новини, 23 жовтня 2018

Рятувальники проводять у дошкільних навчальних закладах розвиваючі ігри-змагання (ФОТО)


Щоб у людини сформувалось стійке поняття про відповідальне ставлення до власної безпеки, потрібно цю думку засвоювати із самого малечку. Адже життя людини, її здоров’я та матеріальний добробут залежать від того, як вона дотримується правил безпечної життєдіяльності. Тому працівники Управління ДСНС в області спільно з фахівцями освітньої галузі, культури, молодіжної політики розробили чітку систему виховання у підростаючого покоління культури безпеки. Однією з її ланок є проведення у дошкільних навчальних закладах розвиваючої гри-змагання «Запобігти. Врятувати. Допомогти», повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


23 жовтня рятувальники У ДСНС провели такий захід у дитячому садочку №28 м. Кропивницького. Маленьким вихованцям «Зірочки» у ігровій формі розповіли, що не можна жартувати з вогнем. Адже небезпечні пустощі часто стають причиною пожеж і закінчуються трагічно для самих бешкетників. Також рятувальники розповіли, за яким телефоном потрібно звертатись по допомогу, якщо сталась пожежа. Дошкільнята легко впорались і з питаннями вікторини, тому що вже знають від батьків і вихователів, що не можна самим користуватись газовими та електричними приладами, а також гратись сірниками й запальничками. А ще малюкам розповіли, як працюють рятувальники, запропонували  поміряти протигази, позмагатись під час тематичних естафет. 


Важко перебільшити виховне значення подібного заходу, адже діти, незважаючи на свій вік та ігрову форму його проведення, дуже серйозно сприймали нові знання. Тому можна бути впевненим, що невдовзі вони стануть громадянами зі свідомим ставленням до власної безпеки.


                  



1180Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: