Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/23/pidpriemstvo-z-viroschuvannja-kurchat-broileriv-zaproshue-na-robotu-foto-.htm
новини, 23 жовтня 2018

Підприємство з вирощування курчат-бройлерів запрошує на роботу (ФОТО)


У Новомиргородській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості нещодавно,на замовлення ТОВ «Агро-Рось», що спеціалізується на вирощуванні та переробці курчат-бройлерів, відбувся міні-ярмарок вакансій.


Представники підприємства презентували агрохолдинг за допомогою відеопрезентаціїта поінформували присутніх про те, що ТОВ «Агро-Рось» –один з лідерів серед сільськогосподарських підприємств центрального регіону України. Компанія заснована у 2000 році та знаходиться у с. Балаклея Черкаської області. 


Під час ярмарку вакансій зазначалося, що виробництво компанії повністю автоматизоване, всі технологічні процеси налагоджені за сучасними європейськими вимогами. 



«Підприємство гарантує офіційне працевлаштування, достойну оплату праці, пільгове харчування(комплексний обід 5 грн.), пільговий пакет продукції власного виробництва, безкоштовне перевезення на роботу службовим транспортом, можливість навчання за рахунок компанії, медичне страхування. Є можливість професійного та кар’єрного зростання»,–поінформувала заступник директора з виробництва Людмила Бойко.


Відкриті вакансії: майстри виробництва, технологи, інспектори з контролю якості продукції, виробники напівфабрикатів, підсобні робітники, вантажники, слюсарі-ремонтники, слюсарі-сантехники та ін.


Як повідомила Вікторія Удовіцька,провідний фахівець з питань зайнятостіНовомиргородської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, на завершення заходу, представники роботодавця провели індивідуальні співбесіди із шукачами роботи, за результатами яких 11 осіб отримали направлення на працевлаштування, інші запрошені на підприємство для ознайомлення з роботою безпосередньо на робочому місці.



1345Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: