Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/23/na-kirovogradschini-pershimi-posvidku-u-formi-id-kartki-otrimali-inozemni-studenti.htm
новини, 23 жовтня 2018

На Кіровоградщині першими посвідку у формі ID-картки отримали іноземні студенти


Першими власниками посвідок на тимчасове проживання у формі картки з безконтактним електронним носієм стали студенти Донецького Національного медичного університету, повідомляє УДМС України в Кіровоградській області.


Сьогодні документи нового зразка в Управлінні Державної міграційної служби в Кіровоградській області отримали студенти з Індії, Намібії та Ямайки, які цього року прибули до міста Кропивницький опановувати професію лікаря.


Серед студентів однією з перших отримала документ і 21-річна Даніелль Дін з Ямайки. Вона цього року вступила на перший курс Донецького Національного медичного університету і вивчає медицину, у майбутньому планує стати педіатром. Сьогоднішня подія для Даніелль стала знаковою, оскільки з отриманням посвідки на тимчасове проживання дівчина запланувала відкрити рахунок в банку та подорожувати Україною, для початку відвідати Дніпро та Львів. 


З часу запровадження посвідок-карток до міграційної служби області подали документи 220 іноземців, які приїхали на Кіровоградщину навчатись, працювати або одружились.


З 1 листопада планується перехід на оформлення документів у формі картки і посвідок на постійне проживання.



677Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: