Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/23/meshkantsjam-ob-ednanih-teritorialnih-gromad-na-kirovogradschini-rozpovidajut-pro-spivpratsju-jaka-garantue-uspih-foto-.htm
новини, 23 жовтня 2018

Мешканцям об’єднаних територіальних громад на Кіровоградщині розповідають про співпрацю, яка гарантує успіх (ФОТО)


«Співпраця, яка гарантує успіх» – під таким гаслом на Кіровоградщині розпочалась обласна акція для мешканців об’єднаних територіальних громад. 


У рамках акції Олександрійським міськрайонним центром зайнятості запланована низка профорієнтаційних та профконсультаційних заходів для мешканців громад, у тому числі і учнівської молоді.


Так, учора, 22 жовтня, відбувся виїзний захід уНовопразькій об’єднанійтериторіальній громаді, в програмі якого за участю фахівця центру вторинної правової допомоги Володимира Світановського, відбувся семінар «Легальна зайнятість». Представники одного з найсучасніших підприємств Олександрії – ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні»провели презентацію своєї організації, в якій надали інформацію, щодо перспектив розвитку підприємства та можливостей працевлаштування.


Цього ж дня відбулася ділова зустріч керівництва територіальної громади та роботодавців щодо забезпечення зайнятості сільських мешканців. Серед обговорених питань: створення нових робочих місць, організація громадських та інших робіт тимчасовогохарактеру, як видтимчасової зайнятості громадян, а також організаціяпрофесійного навчання безробітних громадян.


Як повідомила Маргарита Жежеря, заступник начальника відділу активноїпідтримки безробітних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, учасники виїзного заходу також мали можливість отримати консультації та роз’яснення з питань застосування трудового законодавства та сфери зайнятості населення, а також з юридичних та інших питань, пов’язаних з працевлаштуванням.



738Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: