Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/23/dvoe-inozemtsiv-zdiisnili-rozbiinii-napad-na-zhitelja-dolinskoi-foto-.htm
новини, 23 жовтня 2018

Двоє іноземців здійснили розбійний напад на жителя Долинської (ФОТО)


На Кіровоградщині поліцейські затримали двох громадян іноземної держави за підозрою у вчиненні розбійного нападу. За інформацією правоохоронців, нападники проникли до квартири 49-річного жителя міста Долинська, завдали йому тілесних ушкоджень та заволоділи золотими виробами і грошима. Після чого, зв’язали чоловіка скотчем та посадили в автомобіль, на якому мали намір доїхати до іншого об’єкту, що належить потерпілому. 


До переслідування зловмисників було залучено працівників управління карного розшуку обласного главку, бійців роти поліції особливого призначення ГУНП в області, а також працівників кількох територіальних підрозділів.


Уникаючи переслідування, нападники не впоралися з керуванням та потрапили у ДТП, залишили авто з потерпілим та продовжили втікати пішки. Завдяки злагодженим діям поліцейських, осіб наздогнали, оточили та затримали на території сусіднього району.


Обидва 41-річних чоловіки виявилися громадянами іншої держави. В автомобілі, яким пересувалися нападники, поліцейські виявили ніж та пістолет. 


Осіб затримано у порядку ст. 208 КПК України. У даний час їм повідомлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. 


Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.


Поліцейські перевіряють громадян на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області, повідомляє управління карного розшуку поліції Кіровоградської області.


      


790Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: