Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/23/apn-otsinjuvatime-jakist-bjudzhetnih-program-kropivnitskogo.htm
новини, 23 жовтня 2018

АПН оцінюватиме якість бюджетних програм Кропивницького


ГО «Асоціація Політичних Наук» та ГО «Богуслав Січ»,спільно з коаліціями громадських організацій «Рада Експертів» (м. Кропивницький), «Коаліція Реформ Богуславщини» (м.Богуслав), Запорізька Рада Реформ (м.Запоріжжя), Коаліція ГО "Тернопільський центр реформ" (м. Тернопіль) та ГО «Нові активні Українці» (м.Хмільник) за підтримки «Інституту висвітлення війни та миру» (IWPR), розпочинають моніторинговий проект, спрямований на оцінку якості місцевих бюджетних програм - повідомляє Прес-служба АПН.


Для проведення оцінки місцеві координатори проекту у п’яти містах використовуватимуть методологію, розроблену експертом Центру «Ейдос» Володимиром Тарнаєм в рамках проекту «Прозоре місто».


Предмет моніторингу – процес розробки, виконання та звітування про виконання бюджетних програм на місцевому рівні.


Мета моніторингу полягає в проведенні об’єктивної та незалежної оцінки якості всіх складових бюджетного процесу в частині програмно-цільового методу бюджетування.


З 01.10.2018 по 31.03.2019 командою проекту у відповідності до методології буде проаналізовано по 2 цільових програми в кожній місцевій раді міст учасників проекту, проведено їх порівняльний аналіз та сформовано рекомендації по їх вдосконаленню та підвищенню ефективності виконання.



704Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: