Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/22/u-kropivnitskomu-shukajut-idei-dlja-dobrih-sprav-u-schedriivivtorok.htm
новини, 22 жовтня 2018

У Кропивницькому шукають ідеї для добрих справ у #ЩедрийВівторок


Кропивницький комунальний заклад «Центр соціальної реабілітації (денного догляду дітей з інвалідністю» уклав Меморандум про співпрацю і партнерство  з ініціативною групою проекту«GivingTuesdayUAЩедрий-Вівторок». Сторони домовились об’єднати зусилля для сприяння розвитку благодійності в Україні задля вирішення соціальних проблем.


У 2018 році Україна офіційно стала учасницею всесвітнього благодійного руху #GivingTuesday. Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи.  В Україні цей рух носить назву #ЩедрийВівторок і його мета – об’єднати людей заради добра та благодійності.


ЦьогорічВсеукраїнський день добрих справ,  вперше пройде в Україні 27 листопада.#ЩедрийВівторок вперше об’єднає країну навколо добрих справ та вкотре доведе, що українці — нація добродіїв. Ми ладні стояти пліч-о-пліч заради доброї мети, волонтерськими зусиллями будувати країну та благодійністю рятувати життя.


Взяти участь у #ЩедромуВівторку може кожен охочий: представники бізнесу та благодійних організацій, магазини і кафе, школи та університети. Не існує жодних мінімальних вимог або обмежень щодо добрих справ.


В Україні #ЩедрийВівторок з’явився завдяки ініціативній групі у складі Фонду родини Загорій, Благодійного фонду «Таблеточки», «Клубу Добродіїв», а також Українського форуму благодійників.


 Тож до 27 листопада залишилось 35 днів.  Що плануємо робити ми? Головна мета - залучити містян до #ЩедрийВівторок та активно просуватиідеї добра у нашому місті. Свої пропозиції можна надавати директорці ЦРДІ Лілії Місюні

1430Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: