Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/22/qr-kod-aktivno-zavoiovue-prihilnist-zhiteliv-kirovogradschini.htm
новини, 22 жовтня 2018

QR-код активно завойовує прихильність жителів Кіровоградщини


Майже 30 тисяч оплат за послуги через QR-код, згенерований у ПриватБанку, здійснили жителі області з початку нинішнього року.  


Як стверджують аналітики ПриватБанку,  активність жителів Кіровоградщини по сплаті за послуги через QR-код цього року зросла майже втричі - минулоріч було здійснено лише 7 тисяч.


До новітніх технологій долучаються жителі і найвіддаленіших районів області. Так, жителі Гайворона отримали можливість сплачувати за Інтернет та комунальні послуги - миттєво і в безконтактному режимі. До сервісу ПриватБанку «Платежі за QR-кодом», який працює на основі мобільного додатку Privat24 і QR-кодів, приєднались ФОП Палій,  ТОВ «Сіріус ВП» та КП «Гайворонський комунальник».


«Основне завдання міської влади - забезпечити стовідсоткову оплату всіх комунальних послуг, які надаються містянам нашим комунальним підприємством, - розповідає Роман Волуйко, міський голова м. Гайворон. - Більшість гайворонців оплачують усі послуги у ПриватБанку - це зручно, вигідно та швидко. А ще - завжди інноваційно. Вони були перші, хто запропонував оплачувати всі платежі онлайн, а тепер - перші у запровадженні QR-коду. Кожен житель міста має вибір, як здійснювати платежі - у відділенні, у терміналах/банкоматах, у Приват24, чи от тепер, користуючись лише смартфоном та мобільним додатком. Головне, аби все оплачували і вчасно. А якщо відверто, то і сам спробував цей QR-код (ну, має ж мер бути у тренді!:) -  просто магія!»


Технологія миттєвої оплати QR-кодом має безліч переваг. По-перше, миттєво, без черг, комісій, заповнень квитанцій та можливих помилок. По-друге, її впровадження не потребує жодних додаткових інвестицій і витрат коштів з боку комунальних підприємств чи інтернет-провайдерів.


«Ми лише запровадили такий вид оплати, але не збираємось на цьому зупинятися, - додає Олександр Кулебякін, керівник відділення «Гайворонське» Кіровоградської філії ПриватБанку. - Адже через QR-код можна приймати будь-які платежі - і у школах, і у дитячих садочках, і навіть у невеликих магазинчиках та й на базарі - там, де немає змоги встановити термінали. Хоч, як не крути, а майбутнє - за безготівкою!»


Для здійснення оплати за допомогою QR-коду  достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, на головній панелі натискаємо кнопку з зображенням QR-коду та скануємо його з квитанції чи з Інтернету. Ті, у кого ще немає смартфону, можуть здійснити оплату через QR-код у відділеннях ПриватБанку, скориставшись планшетом співробітника.


Технологія «Платежі за QR-кодом» є відкритою національною платформою, що дозволяє безконтактно оплачувати будь-які комунальні платежі в будь-якій точці країни. ПриватБанк пропонує усім постачальникам послуг, комунальним підприємствам і фінансовим установам, які приймають комунальні платежі, користуватися можливостями технології «Платежі за QR-кодом» і готові надати всю інформацію для впровадження такої технології.


1091Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: