Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/22/ponad-100-bezrobitnih-oleksandriischini-vidvidali-jarmarok-vakansii.htm
новини, 22 жовтня 2018

Понад 100 безробітних Олександрійщини відвідали ярмарок вакансій


Для оперативного укомплектування вільних робочих місць та вакантних посад на підприємствах регіону застосовуються ефективні форми взаємодії служби зайнятості та роботодавців. Одним з найефективніших видів співпраці є ярмарок вакансій, який несе обопільну користь як для роботодавців, так і для шукачів роботи.


Днями в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості відбувся багатогалузевий ярмарок вакансій. У ярмарку вакансій взяли участь понад 100 безробітних осіб, 6 роботодавців та представники Олександрійського військкомату та військової частини А-0224, які пропонували бажаючим службу за контрактом - повідомляє Наталія Фоміна, начальниквідділу взаємодії з роботодавцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості.


Присутні роботодавці розповіли про умови та оплату праці, вимоги до претендентів на вакансії. Зокрема, були запропоновані такі вакансії:


·  ТОВ «ЕМЗ «ЕТАЛ» – свердлувальник, слюсар – ремонтник, електрогазозварник, формувальник склопластикових виробів;

·  ТОВ ЗПТУ «ВІРА СЕРВІС ІНТЕРМАШ» – електрозварник, електромонтер, фрезерувальник, менеджер із збуту;

·  ТОВ «АТБ маркет» – продавець-консультант, охоронник;

·  ФОП Перепльотчикова В.М. – кондитер;

·  ТОВ «Схід – Захід-енерго» – машиніст (кочегар) котельні, вантажник та інші.


Фахівці Управління праці та соціального захисту населення Олександрійської міської ради надали інформацію про послуги особам з інвалідністю щодо навчання, перенавчання та реабілітації.


У заході взяли участь фахівці Олександрійського місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги. Усі бажаючі відвідувачі отримали відповіді на свої запитання та юридичні консультації.


Фахівці центру зайнятості розповіли про послуги служби зайнятостіта провели з роботодавцями круглий стіл з питань організації і проведення робіт тимчасового характеру.



823Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: