Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/19/rjatuvalniki-nagadali-meshkantsjam-privatnogo-sektora-kirovogradschini-pravila-bezpeki-voseni-foto-.htm
новини, 19 жовтня 2018

Рятувальники нагадали мешканцям приватного сектора Кіровоградщини правила безпеки восени (ФОТО)


На Кіровоградщині триває роз’яснювальна робота серед громадян щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Профілактичні заходи проводять працівники пожежно-рятувальної служби, щоб запобігти пожежам під час опалювального сезону. Особливу увагу рятувальники звертають на домівки, у яких ще користуються пічним опаленням, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області. 


19 жовтня профілактичне відпрацювання провели у приватному секторі селищ Петрове та Олександрівка.


Рятувальники нагадали господарям, що необхідно полагодити димарі та печі, перевірити справність газового опалення, електрообігрівачів. Наголосили, що обігрівати оселю потрібно тільки справними приладами. Порадили не залишати будь-які побутові електроприлади ввімкненими на ніч, особливо обігрівачі, та в жодному разі не сушити на них одяг. Також нагадали правила користування пічним опаленням. 


Під час спілкування з жителями райцентрів також йшлось про заборону спалювання сміття, опалого листя та сухої рослинності поблизу будівель і споруд, оскільки у вітряну погоду це може призвести до пожеж та значних збитків. А крім того, завдає великої шкоди здоров’ю та довкіллю. 


На завершення розмови працівники районних підрозділів У ДСНС в області роздали громадянам застережні листівки. 


            



1019Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: