Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/19/prizove-mistse-u-zmagannjah-zahisnik-kirovogradschini-viborov-shkoljar-z-oleksandriischini.htm
новини, 19 жовтня 2018

Призове місце у змаганнях «Захисник Кіровоградщини» виборов школяр з Олександрійщини


В Кіровоградській області проведено багато заходів присвячені до Дня захисника України. Напередодні свята були організовані змагання «Захисник Кіровоградщини». Учні шкіл області змагалися у стрільбі, подоланні смуги перешкод, силових вправах, розборі та зборі автоматичної зброї.


Під керівництвом вчителя Ковпак В.В. в цих змаганнях взяли участь і учні Користівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Приютівської ОТГ, серед них десятикласник Сідельник Нікіта, що за підсумками змагань здобув почесне ІІ місце.


Повідомляє Голос Громади з посиланням на сторінку Користівської школи у facebook.


Організатори проекту говорять, що патріотичний захід «Захисник Кіровоградщини» не має за мету виховання майбутніх військових, його основне завдання – це виховання справжніх патріотів нашої держави – України. Відважної, сильної духом і вірою, здорової молоді, які знають і поважають духовні цінності, історію та традиції українського народу.


1113Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: