Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/18/za-dobu-rjatuvalniki-likviduvali-kilka-pozhezh-na-vidkritih-teritorijah-foto-.htm
новини, 18 жовтня 2018

За добу рятувальники ліквідували кілька пожеж на відкритих територіях (ФОТО)


Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи здійснили 4 виїзди на гасіння загорянь сухої рослинності на відкритих територіях.


Так, о 12:30 сталась пожежа на відкритій території поблизу с. Салькове Гайворонського району. Як з’ясувалось на місці пожежі, горить 200 м2 пожнивних залишків кукурудзи на полі. На гасіння залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон, а також вогнеборці місцевої пожежної команди смт Завалля.


Аналогічний випадок стався поблизу с. Володимирівка Кіровоградського району. Там загорілось 500 м2 пожнивних залишків кукурудзи на полі. О 15:08 пожежу було локалізовано та о 15:25 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. 


Також 2 пожежі сухої трави ліквідували рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка (200 м2 сухої трави на території Захарівської с/р) та 28-ї ДПРЧ смт Компаніївка (4 м2 сухої трави біля с. Полтавка). 


Травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


570Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: