Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/18/u-malii-vistsi-klientiv-probatsii-motivuvali-do-pratsi.htm
новини, 18 жовтня 2018

У Малій Висці клієнтів пробації мотивували до праці


Учора, 16 жовтня, у приміщенні Маловисківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості для клієнтів пробації(громадян, засуджених до покарань) за участі фахівців Маловисківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Кіровоградській області відбувся інформаційний семінар на тему «Підвищення мотивації до працевлаштування».


«Найважливішою умовою успішної соціальної реабілітації осіб даної категорії є їхнє працевлаштування та подальша трудова діяльність. Фахівці районної служби зайнятості надають повний спектр соціальних послуг при зверненні до центру зайнятості таких осіб», – зазначила Валентина Слободнюк, провідний фахівець з питань зайнятості районної філії.


Фахівець поінформувала присутніх про порядок реєстрації в службі зайнятості, функціонування електронного сервісу «Електронна черга», призначення допомоги по безробіттю, презентувала соціальні послуги державної служби зайнятості щодо сприяння в працевлаштуванні, ознайомила з актуальними вакансіями, вимогами роботодавців до претендентів на вакантні місця. 


Крім того, відвідувачі отримали поради щодо складання резюме та можливості професійного навчання.Всі присутні отримали інформацію, щодо своїх сильних та слабких сторін, а також дізнались інформацію про найбільш дієву модель поведінки шукача роботи на сучасному ринку праці.


Як повідомила Валентина Слободнюк, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Маловисківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, по завершенню семінару учасники висловили свої позитивні враження та вдячність за проведений захід.Кожен клієнт пробації мав змогу відкрити себе в реалізації своїх можливостей та здібностей.


Слід зазначити, що проведенняподібних інформаційних заходів для клієнтів пробації дає змогу допомагати у вирішенні проблем засуджених та попереджати вчинення ними повторних правопорушень.


821Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: