Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/18/u-kropivnitskomu-neformalno-zustrilisja-predstavniki-politsii-media-ta-gromadi.htm
новини, 18 жовтня 2018

У Кропивницькому неформально зустрілися представники поліції, медіа та громади


Сьогодні, 18 жовтня, у приміщенні Прес-клубу міста Кропивницького відбувся Meetup на тему «Безпечне місто силою громади, медіа та поліції». Участь у заході взяли громадські активісти, журналісти, представники поліції та інші небайдужі до цієї проблеми люди.


Під час заходу учасники говорили про важливі без пекові питання у місті та можливості й шляхи їх вирішення.


Фасилітатором заходу була Ірина Ткаченко – громадська активістка, директорка агенції сталого розвитку «Хмарочос».


Також під час заходу громадські активісти разом з поліцією представили проект «Будь видимим», який на меті забезпечення населення світловідбивальними елементами.


«Закордоном носіння світловідбивальних елементів є обов’язковим, а у нас просто рекомендовано. Це прикро, тому що носіння  такого елементу може врятувати людині життя», - зазначила Ірина Ткаченко.


Представники медіа, поліції та громадськості виділили основні проблеми такі, як: наркотизація молоді, високий рівень злочинності, недостатня просвітницька діяльність, корупція, небезпека у громаді та обговорили можливості спільного вирішення.


«В інших країнах займаються профілактикою, попередженням злочинності. А ми вже боремося із наслідками. Тому насамперед маємо думати про те, як зробити, щоб попередити це», - розповіла керівник відділу зв’язків з громадськістю патрульної полоції у Кіровоградській області Оксана Білоброва.


                  


1260Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: