Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/18/robotodavtsi-kirovogradschini-potrebujut-ponad-30-ohoronnikiv.htm
новини, 18 жовтня 2018

Роботодавці Кіровоградщини потребують понад 30 охоронників


За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба уохоронниках.


Роботодавці області потребують 28 працівників за професією «охоронник». Їх готові взяти на роботу такі підприємства як Управління поліції охорони в Кіровоградській області, ТОВ «ЛАН»,ПП«Дендро-Парк»,Смолінська шахта державного підприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат», ПСП «Агрофірма «Пурпурівська»та ін.


Своїм підлеглим роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (3723 грн.) до 9300 гривень, повідомляє відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Наприклад, ВАТ по газопостачанню та газифікації «Кіровоградгаз» платитиме охороннику 3723 гривень на місяць, у той же час АФ «Хлібороб» у формі ТОВ запрошує претенденту на посадуохоронника з оплатою праці 5000 гривень. У свою чергу Смолінська шахта державного підприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат» пропонує охороннику 9 300 грн.


Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до посади працівника, стажу роботи, особливостей вахтового методута навичок у роботі з різними комп’ютерною технікою.


Актуальними є вакансії для охоронників у Долинському, Знам'янському, Кіровоградському, Маловисківському, Новомиргородському, Новоукраїнському, Олександрівському та Світловодському районах Кіровоградської області:


Назва району

Кількість вакансій

Бобринецький

-

Благовіщенський

-

Вільшанський

-

Гайворонський

-

Голованівський

-

Добровеличківський

-

Долинський

3

Знам'янський

1

Кіровоградський

15

Компаніївський

-

Маловисківський

2

Новгородківський

-

Новоархангельський

-

Новомиргородський

2

Новоукраїнський

3

Олександрівський

1

Олександрійський

-

Онуфріївський

-

Петрівський

-

Світловодський

1

Устинівський

-


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.



849Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: