Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/17/z-kirovogradskimi-fiskalami-provedeno-42-profilaktichni-zahodi-schodo-nedopuschennja-koruptsiinih-dii.htm
новини, 17 жовтня 2018

З кіровоградськими фіскалами проведено 42 профілактичні заходи щодо недопущення корупційних дій


Протягом травня-вересня 2018 року головним державним інспектором з питань запобігання та виявлення корупції проведено 42 навчання щодо недопущення корупційних дій та порушень законодавства України у сфері службової діяльності, як з керівниками та фахівцями структурних підрозділів ГУ ДФС у Кіровоградській області, так і в Олександрійській ОДПІ, Кропивницькій ОДПІ, Новоукраїнській ОДПІ, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Профілактична робота з питань запобігання, виявлення та способів врегулювання конфлікту інтересів є одним з пріоритетних напрямків роботи ГУ ДФС в області. Так, протягом травня – вересня цього року від працівників ДФС у Кіровоградській області надійшло 3 повідомлення про наявність потенційного конфлікту інтересів, проте керівництвом вчасно вжито заходи щодо його врегулювання.


Так, з працівниками обласного відомства постійно проводиться індивідуальна (усно чи/або в телефонному режимі) консультативна допомога щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства. Основні теми звернень стосувались фінансового контролю, сумісництва, конфлікту інтересів, роботи близьких осіб. Крім того, за вказаний період проведено індивідуальну роз’яснювальну роботу з 90 новопризначеними працівниками.


У вересні 2018 року зі співробітниками податкової міліції проведено тематичне навчання на антикорупційну тематику, за результатами якого відбулося тестування.


Особам, які припиняють виконання функцій держави надавалась практична допомога в заповненні е-декларацій.



655Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: