Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/17/v-oleksandrii-shukacham-roboti-prezentuvali-sluzhbu-u-natspolitsii.htm
новини, 17 жовтня 2018

В Олександрії шукачам роботи презентували службу у Нацполіції


Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця.


Тож днями, в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості відбулась презентація ГУ Національної поліції в Кіровоградській області - повідомляє Олена Дмитрієнко, провідний фахівець з питаньзайнятості відділувзаємодії з роботодавцями Олександрійськогоміськрайонного центру зайнятості.


Старший інспектор сектору кадрового забезпечення ГУНП в Кіровоградській обл. по м. Олександрія ОльгаІванова презентувала  шукачам роботи вакантні посади поліцейських. Правоохоронець докладно розповіла про умови прийняття на службу до національної поліції, вимоги до кандидатів на посади, умови соціальної сфери, тощо.


Учасники презентації роботодавця отримали вичерпні відповіді на свої запитання, дехто з безробітних, які зацікавились пропозицією представника поліції,більш детально обговорилипитання свого працевлаштування. О. Іванова запросила усіх, хто вирішить стати поліцейським, звертатися до міського та районного відділів Нацполіції.



650Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: