Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/10/17/v-oleksandrii-politseiski-zatrimali-kradiiv-telefonnogo-kabelju.htm
новини, 17 жовтня 2018

В Олександрії поліцейські затримали крадіїв телефонного кабелю


На території одного з районів Олександрії працівники кримінальної поліції Олександрійського відділу застали трьох осіб, які випалювали телефонний кабель - повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.


У ході вжитих слідчо-розшукових заходів було встановлено причетність до скоєння злочину місцевих мешканців, віком 31 та 30 років. Чоловіки за попередньою змовою викрали з оглядового колодязя кабель довжиною близько 100 метрів.


Осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено підозру в скоєнні кримінального правопорушення. Стосовно них судом обрано міру запобіжного заходу», - розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває.  За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення  волі  на  строк  від  трьох  до шести років.



566Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: